Det sorgligaste paret cupcakes. Någonsin.

Idag har jag slagit något slags personbästa i sorglighet. Just nu delar jag nämligen lägenhet med två personer som på olika sätt är väldigt engagerade i nollningen, vilket betyder att de är ute och roar sig varje kväll. Det är inte jag. Jag sitter själv hemma och vaknar när de låser upp dörren mitt i natten. Idag har jag bakat för att fördriva tiden.

 
Bilden föreställer två cupcakes av den enkla anledning att jag bara bakade just två cupcakes. Precis som i den där scenen i Bridesmaids där Kristen Wiig kommer hem efter att ha bråkat med den där söta skotska killen och bakar EN jättefin cupcake. Jag gjorde två, eftersom jag uppenbarligen är glupskare än Kristen Wiig (vilket kanske också syns på våra kroppshyddor), fula cupcakes, eftersom jag inte hade tillgång till någon proffskonditor som kunde göra dem åt mig vilket jag antar att Kristen Wiig hade.
 
 
Om du också vill göra cupcakes efter samma recept kan du följa den här länken, och förslagsvis låta bli att göra kärnfysik av det hela genom att räkna ut hur man enklast delar ett ägg på 6, utan att helt enkelt göra 12 stycken. Frostingen gjorde jag av 50 g Philadelphia och 50 g smält vit choklad (om man vill ha till 12 cupcakes borde det bli 300 g av varje).
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Carlssoninterior.se - Din inredningsbutik på nätet


RSS 2.0